Menu

VIETNAM på langskr.25.000

Turbeskrivelser

Reiser til Vietnam er å reiser til et land i utviklings fase fra krigen fortid.
Denne unik reisen til Vietnam fra Halong og Hanoi i Nord til Mekong delta i Sør,
Med alt inkludert blir du tatt være på når du lander til du reiser hjem

Alt inkludert 17 Dager / 16 netter  (inkl. 2 netter på flyet)
Individuell gruppe med egen bil, sjåfør og tur-guide.
reisen går gjennom
Norge – Hanoi –  Halong Bay – Hoian – Hue – Ho Chi Minh – Cuchi – Mekong Delta – Norge
Pris: fra  kr. 25000,- Min. påmeldt: 4 pers.

Hva er inkludert?

 • Flybilletter: fra Norge og i Vietnam t/r
 • Inngangsbilletter til alle severdigheter i programmet
 • Helpensjon: 16F/14L/16M med autentisk vietnamesisk mat
 • Private transport.: 16 seters bil med klimaanlegg
 • Lokal engelsktalende guide.
 • Hotell / Resort: Deluxe Hotell 3-stjerners standard basert på to personer i rommet med dobbeltseng/ to enkelt senger.
 • Alle hotellene som er nevnt i programmet m/daglig vesten eller Vietnam frokost. Alle rom har aircondition med private fasiliteter mindre dette er spesifisert.
 • Båt cruise 2 dager 1 natt  på Halong Bay
 • Kajakk i Halong Bay
 • 1 time cyclo bytur i Hanoi.
 • Båt på Parfyme River i Hue.
 • Alle fly: Norge- Hanoi – Hue// Danang – Saigon – Norge
 • Daglig flaske mineralvann
 • Service avgift & Skatter

Hva er ikke inkludert?

 • Overvekt bagasje. Innenriks standard bagasje på 20kg,
 • Personlige utgifter: Utgifter av en rent personlig karakter som klesvask, drikke, faks, telefonsamtaler, valgfrie aktiviteter, sightseeing eller måltider som ikke er inkludert i turen reiserute.
 • Tips
 • Enkeltroms tillegg.

Reiseplan:
Norge – Hanoi –  Halong Bay – Hoian – Hue – Ho Chi Minh – Cuchi – Mekong Delta – Norge

 • Dag 1: Fly fra Norge til Hanoi (M)
 • Dag 2: Hanoi Ankomst – Vanndukke teater (F/-/ M)
 • Dag 3:  Hanoi bytur (F / L / M)
 • Dag 4: Hanoi – Hon Gai Harbor – Bai Tu Long – Cong Do – Cap La Island – Tra San (F / L / M)
 • Dag 5: Tra San – Thien Canh Son Cave – Hon Gai Harbor – Hanoi (F / L / D)
 • Dag 6: Hanoi – Fly til Hue (F / L / M)
 • Dag 7: Hue Imperial Citadel tur (F / L / M)
 • Dag 8: Hue – kjøre til Lang Co (F / L / M)
 • Dag 9: Lang Co Beach fri dag (F / L / M)
 • Dag 10: Lang Co – transport til Hoi An (F / L / M)
 • Dag 11: Hoian – Red Bridge Cooking Class – Hoi an (F / L / M)
 • Dag 12: Hoi An – kjøre til Danang (F / L / M)
 • Dag 13: Danang – fri dag (F / L / M)
 • Dag 14: Danang – Fly til Saigon (F / L / M)
 • Dag 15: Saigon bytur – Cu Chi tunneler – Saigon (F / L / M)
 • Dag 15 (valgbar): Saigon – Mekong Delta – Cai Be flytende marked – Tanh Phong Island – Saigon (F / L / M)
 • Dag 16: Saigon – Avreise (F / L / M)
 • Dag 17: Ankommer Norge (F)

Detaljert reiseplan:

Dag 1 Avreiser Norge til Hanoi (M)

Vi benytter kvalitet flyselskaper som Thai Airways; Emirates…… til Hanoi, hovedstaden i Vietnam.
Middag og frokost er inkludert i flyreisen. Overnatter på flyet

Dag 2 : Ankomst Hanoi - Vanndukke teater (F,-,M)

Ved ankomst i Hanoi, hovedstaden i Vietnam, vil vår guide og sjåfør vedkommer deg på den Hanoi internasjonale flyplassen og overføre til hotellet i den gamle bydelen for innsjekking. På ettermiddagen vil du være fri til å utforske den sjarmerende skjønnheten i Hanoi Old Quarter. Middag med vietnamesisk autentisk mat på en lokal restaurant. Tilbake til hotellet i Hanoi for overnatting.

Dag 3 : Hanoi by tur (F/L/M)

At 08:00 Vi kjører til Ho Chi Minh Mausoleet, hvor vi skal besøke Ho Chi Minh-mausoleet, hans tidligere stylte-hus bolig, presidentpalasset, Ho Chi Minh-museet og One Pillar Pagoda.
Vi kommer til å se Temple of Litteraturen:
Lunsj vil bli servert på en lokal restaurant.
På ettermiddagen besøker vi  en av de mest interessante museer i Vietnam; Etnologisk museum, som er allment anerkjent som den beste i landet og har en omfattende utstilling dedikert til Vietnams 54 etniske minoritetsfolk.
Etter det vi vil vandre rundt i byen og med bil for å se det virkelige liv Hanoi samt forskjellige deler av byen, blant annet den legendariske av Hoan Kiem Lake (Sword-Return Lake) og Ngoc Son-tempelet
Fortsett å besøke Hanoi katedralen og Hanoi Opera House – (valgfritt). Eller vi vil ta en cyclo (padle rickshaw) tur rundt den Hanoi gamle kvarter, kjent som de 36 gatene, det travle området av smale gater hjem til tusenvis av små bedrifter og kremmere. Og middag på en lokal restaurant. Tilbake til hotellet i den gamle bydelen. Overnatting i Hanoi.

Dag 4 : Hanoi - Halong bay Cruise: Hon Gai Harbor – Bai Tu Long – Cong Do – Cap La Island – Tra San (F/L/M)

07.45 – 08:30: The Swan Cruises buss vil plukke deg opp fra hotellet og setter kursen mot nordøst for Vietnam12.30: Ankom Swan kontor, overført til Swan Cruisebåt. 12.45: Nyt velkomstdrink, få briefing om sikkerhet på båten og aktiviteter er inkludert så sjekk in lugaren. 13.30: Nyt Vietnamesisk lunsj mens båten cruising rolig til kjernen av Halong bukta. 15.00: Ankomst til kajakk området – det er Cap La Island. Ro kajakk gjennom vakkert og storslått natur, bading og avslapning. 17.30: Tilbake til båten og nyter Sunset parti mens våre cruise seiling til overnatter forankring sted. 19.00: Overdådig set-meny middag ombord. 20.30: Fritid ellersf kan du også prøve lykken med blekksprut fiske.

Overnatter på Swan Cruise midt i Halong Bay. 

Dag 5 : Halong bay Cruise: Tra San – Thien Canh Son Cave – Hon Gai Harbor - Hanoi (F/L/M)

06.30: Starter dagen med Tai Chi på soldekket.07.00: Frokost blir servert i Vesten stil og dessuten med vietnamesisk tradisjonell mat – “PHO ‘08.00: Utforsk Thien Canh Son. guiden vil forklare historien til Ha Long Bay og denne grotte, skapt av natur09.30: Ved retur til båten vil du har 30 minutter til å friske opp og pakke ferdig. Vennligst ta med alle dine eiendeler fra lugaren, kan du la tung bagasje utenfor båten (personalet vil overføre direkte til kaien).10.30: vietnamesisk matlaging demonstrasjon på båten.11.00: Nyt en tradisjonell vietnamesisk lunsj.12.00: Landsette i Hon Gai brygge12.30: Farvel Halong Bay deretter tilbake til Hanoi17.30: Tilbake til hotell i Hanoi. Middag vil bli servert på en lokal restaurant. Overnatting i Hanoi

OBS: Reiseruten kan endres på grunn av været, tidevannsnivået og driftsforhold uten forvarsel.

Dag 6 : Hanoi – fly til Hue (F/L/M)

Nyt frokost på hotellet og vente til overføring til flyplassen for fly til Hue.

Ved ankomst i Hue flyplass, vil du bli møtt og transporteres til hotellet for innsjekking og lunsj og middag blir servert på en lokal restaurant.
Overnatting i Hue.

Dag 7: Hue Imperial Citadel tur (F/L/M)

08:00 – 08h30 AM: Vår guide møter deg på hotellet. Deretter drar for å besøke Hatt og røkelse landsbyen. Her har du sjansen til å lære å lage en hatt og en røkelse, utforske tradisjonell jobb i Hue; Hoian, og du kan kjøpe noe suvenirer. 09h30 AM: Bussen kommer til Khai Dinh graven. I motsetning til Hue øvrige gravene, å være en syntese av vietnamesisk og europeiske elementer. Selv stein ansikter av mandarin æresvakt er utstyrt med en blanding av vietnamesisk og europeiske  funksjoner. 11.00: Tilbake til byen for å nyte autentisk Hue mat. 13h00: Fortsett å besøke Hue Citadel. Tourguide vil lede deg til å besøke den høyeste flaggstang fra Vietnam (37m-høyde), Ngo mon gate hvor Bao Dai endte Nguyen dynastiet, Thai Hoa Palace (Palace of Supreme Harmony), hall Mandariner, Forbidden Purple by. 14h30: Fortsett å besøke hage huset som er en unik funksjon i Hue. Husene er tradisjonelle, privateide, og ligger i attraktive formelle hager. Noen har forbindelser med den gamle konge Imperial Court. Hue tradisjonell arkitektur har lenge vært nært knyttet til naturen. Hage husene gjenspeiler denne foreningen. Hver er svært individuell – hus og hage, mennesker og natur, planter, skyer og vann sameksistens og blande med hverandre i en harmonisk sammenheng  15h00 PM: Buss tar deg til Thien Mu Pagoda, bygget på en ås  med utsikt. Parfyme elv, og dette pagode, et ikon av Vietnam og symbolet på Hue by. Cruise den vakre parfyme elva med drage båt ser hverdagen underveis. Besøk noen landsbyer og gå ikke glipp av solnedgangen på elva. Spis middag på en lokal restaurant. 17:00 PM: Transporter til hotell i Hue. Ha egen fritid. Overnatting i Hue.  

Dag 8 : Hue til Lang Co (F/L/M)

Frokost blir servert på hotellet. Disponere tiden selv til man sjekk ut av hotellet
Rundt 10:00, vil turen går til Lang Co Beach. Sjekk i din Hotel-resort i Lang Co Beach og slappe av. Disponere tiden selv. Lunsj og middag på Lang Co Beach Resort hotell. Overnatting i Lang Co

Dag 9 : Lang Co strand - fridag (F/L/M)

Frokost blir servert på hotellet. Du vil ha en fri dag for å nyte en avslappende stund i badstuen eller massasjerommet eller et slag tennis på tennisbanen. Du kan bli med andre friluftsaktiviteter som fotball, volleyball, bordtennis, eller en svømmetur i det varme vannet i Lang Co stranden. Ingenting er mer avslappende enn å ligge under kokospalmer mens du nyter den vakre sandstranden i solen.

Spise lunsj og middag på resort hotellet.

Overnatting i Lang Co

Dag 10 : Lang Co – til Hoi An (F/L/M)

Rundt 10:00, vil vår egen bil plukke deg opp på ditt hotellet og kjøre til Hoian. Sjekk i din resort Hotell i Hoian og slappe av. Disponere tiden selv å utforske den sjarmerende skjønnheten i Hoian natteliv.Spise lunsj og middag på lokal restaurant. Overnatting i Hoian.

Dag 11 : Hoian – Matlaging kurs– Hoian walking tur (F/L/M)

– Vi starter dagen (08:00) med en velkomstdrink i Hai Café (98 Nguyen Thai Hoc Street, Hoi An Ancient Town, Tlf: 3863210) – vårt møtested.
Besøk Hoi An fargerike markedet, og oppleve den fantastiske severdigheter, lyder og aromaer av denne travle markedet. Her vil vi ha muligheten til å handle med de lokale selgere og lære om alle ingrediensene som skal brukes i matlaging leksjon senere.
Vi ombord i Red Bridge båt for en rolig cruise (25 minutter) langs Hoi An River til Red Bridge Cooking School. Dette er en sjanse til å se lokal elv liv, så sørg for at kameraet er klar. Ved ankomst, vi utforske matlaging skolens urtehage, før du lære om noe av Hoi An og Vietnams kjente retter. Matlaging leksjonen går i ca 2 timer – Red Bridge kokkene første demonstrere hver rett før vi forberede den samme retten selv. Inkludert i klassen er en kort introduksjon til vietnamesisk mat carving (plate dekorasjon). Etter leksjonen, spise maten vi har laget. Ta med badetøy og etter matlaging klassen er ferdig, kan du slappe av og nyte gratis 20 meters svømmebasseng – håndklær og dusj er gratis.
Du vil bli møtt opp med lokal guide på din hotellets lobby, deretter starter vår halv dag vandring rundt Hoian Gamle by. Ved å gå ned til byen, vil du umiddelbart føle gjestfrihet og vennskap av lokalbefolkningen. Og du kan se at det er så spesielt med Hoian er at denne lille havnebyen er i en utrolig tilstand av bevaring i lang tid. Vi vil besøke den Japanske Bro, Porselen Museum, Tan Ky gamle huset, kantonesisk menighet, silke gaten i Hoian, templer og pagoder av kinesisk stil. Så gå tilbake til hotellet. På egen fritid. Lunsj og middag på lokal restaurant. Overnatting i Hoian

Dag 12 : Hoian – til Danang (F/L/M)

Rundt 8:00, vil vår bil og sjåfør henter deg på ditt hotell i Hoian til Danang. Sjekk i din resort /hotell  i Danang og slappe av. Disponerer tiden selv. Lunsj og middag på en lokal restaurant. Overnatting i Danang.

Dag 13 : Danang fridag (F/L/M)

Frokost på resort hotellet. hele dagen på egen fritid. Her kunne vi bade i krystallklart vann og slapper av på en av de vakreste strendene i Vietnam. Lunsj og middag på Hotellet. Overnatting i Danang. 

Dag 14 : Danang – Fly til Saigon (F/L/M)

Transfer via: Vietnam Airlines –

Disponere tiden hele dagen selv til man sjekke ut av Resorts hotellet og blir kjørt til flyplassen for å fly til Saigon.

Ved ankomst i Saigon, vil du bli møtt og transportert til hotellet i Saigon for innsjekking.

Disponer tiden selv. Overnatting i Saigon

Dag 15 (valgbar) Saigon – Cu Chi Tunnel – Cao Dai Tempel – Saigon (F/L/M)

På 08:00, vår guide og sjåfør venter i lobbyen på ditt hotell, så går turen til Gjenforeningspalasset, det tidligere presidentpalasset for presidenten i Sør-Vietnam. Etter det vil vi besøke War Remnant Museum, der vi kan se utallige gjenstander, fotografier og bilder som dokumenterer om andre Indokina krigen.
Vi besøker også den Notre Dame-katedralen og Gamle Post kontoret. Lunsj på en lokal restaurant. Etter lunsj går turen til Cu Chi tunnelene. Ligger 60km fra Ho Chi Minh-byen, er Cu Chi nå betraktet som en heroisk distriktet for sin rolle i  krigen i Vietnam.
Tilbake til Ho Chi Minh-byen, middag en lokal restaurant. Kvelden til egen disposisjon

Overnatting i Saigon

Dag 15 (valgbar) : Saigon – Mekong Delta – Cai Be Floating Market – Tan Phong øy– Saigon (F/L/M)

7:30, vil turen går til Cai Be, vil vår guide introdusere deg spesifikke kulturer av Mekong-elven innbyggere Ankom Mekong rasteplass, hvor du kan se alle de landskapene i Sør-Vietnam i hagen og i stand til å nyte velsmakende retter i Mekong-regionen.
Cruising i elva til den travle Cai Be flytende marked der er å plassere mange båter fylle fullt frukt og landbruks produserer på.

Etter det båttur til landsbyene der ligger på langs Tien elvebredden. Vandrende på bygda stier i henhold til frukthage til lokale bedrifts familier til å se hvordan de gjør murstein, sprø mais, ris vin. Vår båt tar oss til Tan Phong Island for lunsj.

Etter kort hvile, ta en ridetur på sykkel rundt landsbyen stier for å se frukthage (jack frukt, rambutan, applesin, longan, pomelo og så videre)  Lytte og se tradisjonell folkemusikk ytelse i en frukthage hage.

Turen tilbake til Saigon. Til hotellet i Saigon. Disponer tiden selv. Overnatting i Saigon. 

Day 16 : Saigon – Hjemreise (F/L,M)

Frokost ved hotellet

Dagen til egen disposisjon, sjekker ut av hotellet ved 12:00 Transport til flyplass for avreiser til Norge.
Overnatter på flyet. Middag er inkludert i flyreisen.

 Dag 17   Ankommer Norge (F)

Vi benytter kvalitet flyselskaper som Thai Airways; Emirates…… til Norge.
Frokost blir reservert på flyet.

en. Fly avgang om kvelden

Hotell Kategori 3 stjerner:

HotellRomtype
HanoiMaison D’Hanoi Boutique Hotel – 3 starDeluxe Twin/Double
Halong BaySwan Cuise HalongDeluxe Twin/Double Cabin
HueHue Serene Palace HotelDeluxe Twin/Double
Lăng CôLang Co Beach Resort – 4 starOcean View Twin/Double
HoianVinh Hung Hotel IISuperior Pool View Twin/Double
DanangGrand Sunrise IIDeluxe Sea View Twin/Double
SaigonBali Boutique HotelDeluxe Twin/Double
Tur kode:

Reiseplan:

 

GVNHT022017

Norge- Hanoi – Halong Bay – Hanoi – Hue – Danang – Hoian –Saigon – Norge

Antall dager i Vietnam:           15 dager/14 netter i Vietnam
Tur lengde:17 dag/ 16 netter – 2 netter på flyet
Pris : Fra kr. 25000,-
Privat gruppe:minst påmeldte: 4 personer
Turguide:Engelske talende

Bestill